Vaatteet ja Kengät netistä | Edulliset hinnat & laatumerkit
Laadukkaat, käytetyt vaatteet, asusteet, kengät ja laukut verkkokaupasta naisille ja miehille. Tule tutustumaan forumpenerjemah.com, löydät uusimpia muoti mekot, farkut, puserot, topit, paidat.
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitustiedot sisältävät nimen, oikean osoitteen, sähköpostiosoitteen, postinumeron ja puhelinnumeron. Jos osoite tai puhelinnumero ei ole oikein, et saa niitä tuotteita, joista sinä olet vastuussa vahingosta. Yleensä ottaen

Tilauksen käsittelyaika

Kaikki tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta, edellyttäen, että maksut tarkistetaan. Lähetyksen jälkeen saat lähetyksen vahvistusviestin, niin saat tuen ja tilauksen seurantatiedot.

Huomaa: Kaikki tilaukset käsitellään ja toimitetaan maanantaista perjantaihin, paitsi loma. emme voi odottamattomia viivästyksiä, kuten lomia tai vääriä osoitetietoja virkamiehille. Ja suosittelemme ketään hyväksymään paketin. Jos et kirjaudu sisään, lähetä kotiin lähetettävät paketit suosittelemme työpaikoille lähettämiä paketteja.

Vaihda ostos

Muuntopyynnöt on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Aseta Exchange-jäsen ja uusi malli tai koko sähköpostiisi palvelukeskukseen asiakkaille. Kohteiden on oltava alkuperäisessä ja käyttämättömässä kunnossa, jotta ne voidaan hyväksyä palautuksena.

Korvaavan tuotteen saatavuutta ei taata. Saat vahvistussähköpostin vaihtokäsittelyn jälkeen.

Jos haluat vaihtaa ostoksesi, olemme pahoillamme, että (ei hinta tai markkinoiden alennus vähittäismyyntihinnasta) veloitetaan 30% tuotteen hinnasta kun palautamme tuotteitamme. vaihto toimituskulut ovat asiakas.

Peruuta tilauksesi

Jos haluat peruuttaa hyvityksen, ota meihin yhteyttä välittömästi. Peruutettuja tilauksia ei lähetetä. Hyvitetään 10%: n vähennyksellä markkinoilta. Kokonaishinta peruutusmaksuna, tilaus veloitetaan hallinnollisten kustannusten kattamisesta ja transaktiokustannuksista tilauksen peruuttamiseen.

Tärkeää tietoa

a) Olemme yrittäneet mahdollisimman tarkasti tuotteidemme värejä, jotka näkyvät sivuillamme. Tietokonenäytöt eivät kuitenkaan voi taata, että kunkin näytön värin näyttäminen on aivan tarkka.

b) Kun palaat tai vaihdat haluamasi tuotteet, sinun on toimitettava paikallisen postitoimiston kanssa. Emme voi olla vastuussa kauttakulussa menetetyistä paketeista. Kun palautuksesi vastaanotetaan ja käsitellään, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse.

c) Emme hyväksy myynnin ja sulkemisten palauttamista artikkelista Onlne. Jos et ole tyytyväinen ostosi, voit palauttaa eri kokoisia tai värejä (vain samaa tyyliä kuin ostat) vaihtoa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, älä epäröi ottaa yhteyttä. Meidän kanta-asiakaspalvelujamme ovat aina sinun kanssasi.

Takaisin
Copyright @2020 www.forumpenerjemah.com .
naisten vaatteet, miesten vaatteet, naisten kengät, miesten kengät, halvat hatut, osta aurinkolasit
Vaatteet ja Kengät netistä | Edulliset hinnat & laatumerkit